Coca Cola uzbudljiva senzacija: aktivacijski korner usredištu Zagreba

Naša suradnja s Coca Colom na kampanji #BestCokeEver predstavljala je više od obične promocije. U srcu Zagreba, na Tomislavcu, postavili smo nevjerojatan aktivacijski korner koji je oduševio posjetitelje. 

Za početak, ključni korak u stvaranju aktivacijskog kornera za Coca Cola kampanju #BestCokeEver bio je detaljan proizvodni proces u našem specijaliziranom proizvodnom pogonu. Sve je započelo s pažljivim planiranjem i komunikacijom s agencijom gdje smo točno definirali zahtjeve te definirali estetiku i funkcionalnost kornera.

Nakon toga, uslijedio je odabir materijala u skladu s tehničkim i estetskim zahtjevima projekta. Svaki projekt je specifičan te ima različite zahtjeve pa tako i odabir materijala za izradu reklame nije svaki put jednak.

Definiranjem materijala, posvetili smo se proizvodnji samih elemenata kornera, koristeći vrhunsku tehnologiju i vještine naših stručnjaka kako bismo osigurali da svaki detalj bude izrađen s preciznošću i pažnjom. Kroz integraciju svjetlosnih elemenata, boja i interaktivnih dodataka, postigli smo željeni efekt koji je isticao identitet Coca Cole i privlačio pažnju prolaznika. 

Magija montaže 

Proces montaže ovog aktivacijskog kornera nije bio samo tehnički postupak. Naši montažeri su prenijeli svoju strast i kreativnost u svaki korak, pretvarajući ga u pravu magiju. Noćna montaža dodala je dodatnu čar, omogućavajući im da svjetla postepeno ožive okolinu. Svaki detalj donio je novu dimenziju, stvarajući iskustvo koje nadmašuje običnu reklamu.

Naša suradnja s Coca Colom za kampanju #BestCokeEver rezultirala je stvaranjem jedinstvenog aktivacijskog kornera koji je privukao pažnju široke publike. Kroz svaki korak u proizvodnom procesu, naš fokus bio je na preciznosti, funkcionalnosti i estetici. Svjesni važnosti svakog detalja, osigurali smo da korner bude ne samo vizualno atraktivan, već i praktičan za izlaganje i odlaganje proizvoda.

Ovaj projekt ne samo da potvrđuje našu sposobnost da pretvorimo ideje u stvarnost, već nas i podsjeća na važnost kreativnosti i stručnosti u stvaranju značajnih interakcija s publikom. Spremni smo za nove izazove i nastavit ćemo stvarati inovativna rješenja koja ostavljaju trajan dojam!

Želite biti dio sljedeće čarolije?

Ako i vi sanjate o stvaranju nečeg nevjerojatnog za svoju tvrtku, kontaktirajte nas danas! Naš tim stručnjaka spreman je ispuniti vaše želje i stvoriti reklamna rješenja koja će ostaviti neizbrisiv dojam.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest