Osvježavajuća inovacija – custom made Heineken Silver event booth

U svijetu promocije, svaki događaj nosi priču za ispričati. Ovog puta priča se vrti oko Heineken Silver bootha, a u blog postu ćemo detaljno objasniti cijeli proces. Od ideje do stvarnosti, putovanje kroz proces izrade i montaže.

Originalnost i entuzijazam našeg tima iz Reklam centra došli su do izražaja u procesu izrade Heineken Silver kornera, gdje su kreativne zamisli kombinirane sa stručnim pristupom kako bi se postigao jedinstven i privlačan dizajn.

Naš tim je s puno pažnje i posvećenosti pristupio procesu montaže. Postavljajući korner, oblikovali smo prostor koji je zračio dinamičnom energijom i osvježavajućim duhom. Svjetlosne instalacije i kreativna rješenja su dodatno istaknuli inovativnost koju predstavlja Heineken Silver.

Heineken Silver korner predstavlja spoj originalnosti, vještine i maštovitog dizajna, stvarajući jedinstveni prostor koji odražava bitan karakter novog pića. Njegova postavka i atmosfera ne samo da prenose bit novog pića, već ističu i njegovu lakoću i osvježavajući karakter.

Ako želite svoj događaj pretvoriti u nezaboravno iskustvo, obratite nam se! Naš tim je spreman ispuniti vaše želje i osmisliti custom made rješenja koja će istaknuti vaš brend i privući pažnju publike.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest